Melalui Video Movie Step by Step yang sangat terperinci
Anda diajar Membuat Aneka Sponge Kek dan Dekorasi
Untuk makan sendiri dan perniagaan kek yg lumayan



Mohd Hairul Hissam
STAR CREATIVE CENTER (JM0570510-X)
Tarikh:

Kini Anda Boleh Buat Bisnes Kek Secara Sambilan

Semenjak membuat pakej bun yang telah melahirkan ramai usahawan bun pau dan pizza, ramai betul meminta saya membuat pakej kek dan deco.  Memang benar, tidak lengkap perniagaan bun tanpa menjual kek. Oleh itu dengan segala pengalaman bekerja di hotel, saya dedahkan segala rahsia dan teknik-teknik membuat kek dan dekorasi. Anda sungguh bertuah kerana semua rahsia bisnes kek yang disimpan rapi oleh peniaga kek didedahkan dalam pakej yang sangat lengkap ini.


Tonton Video Preview Aneka Kek & Deco
Ini dulu..........



Jika video kurang clear, tukar quality resolutionnya.
Caranya, klik button  dibawah video dan tukar kepada 360p atau 480p


Perghhh.. Mmg Special Laaaaa
'Dgn 13 Aneka Kek, Lagi la Gempak'

Dah tonton video preview diatas?? Perghhh.. memang special kek-kek di dalam video ini. Dan kalau anda yang buat sendiri di rumah, lagi laaa gempak. Mau tercengang ahli keluarga melihatnya. So, memang berbaloi mempelajari membuat aneka kek dan deco. Inilah ilmu yang sangat berguna menceriakan diri anda dan keluarga anda. Dengan panduan step by step yang teliti dan teratur ini, anda pasti boleh membuat kek sehebat kedai kek dan hotel, insyaAllah.


kek
p/s: Banyak lagi testimonial pembeli sebenar di bahagian bawah.


Hobi Buat Kek Menceriakan Keluarga Anda

Ilmu membuat kek bakal mengubah keceriaan keluarga anda. Anak-anak anda tentu bertambah sayangkan anda. Bayangkan jika anda membuat kek seperti ini di rumah. Sudah tentu keluarga anda memuji-muji kek hasil tangan anda. "Hebatlah ayah nie, lagi sedap dari kat kedai". Memang popular laaa anda di rumah nanti. Bertambah-tambah sayang anak-anak kepada anda.


Peluang Tambah Income Dgn Bisnes Kek

Memang ramai pembeli pakej kek berjaya menambah income dengan bisnes kek. Cara mereka mudah sahaja. Iaitu dengan memberi rakan-rakan dan jiran-jiran test kek mereka. Bila rasanya sedap, lembut dan menawan, insyaAllah rakan-rakan pasti akan mula menempah kek dari anda. Bila cerita tentang kek anda tersebar, confirm tak cukup tangan anda menerima tempahan kek dari pelangan. Yang bestnya wang masyuk. Ini dapat menambahkan lagi income dan pendapatan anda.


Siapa Hairul Nak Mengajar Anda Niee?




Keuntungan Bisnes Kek Tinggi Tak, Hairul?

Memang tinggi "Keuntungan sebiji kek tersangat tinggi". Sebiji kek yang kosnya tidak sampai RM15 (termasuk kos kotak kek dan lain2) boleh dijual diantara RM45-RM80 bergantung pada jenis kek dan harga market di tempat anda. Memang lumayan. Dengan keuntungan yang tinggi ini menjadikan bisnes kek sangat berbaloi untuk diceburi. Ia sudah pasti membantu masalah kewangan anda dan beban kos sara hidup yang semakin meningkat.


Boleh ke, Buat Bisnes Kek di Rumah Hairul?

Memang boleh sangat. Bisnes kek memang sesuai dijalankan secara sampingan sambil bekerja. Yang bestnya, anda boleh buat kek pada bila-bila masa atau selepas balik kerja. Ini kerana kek boleh disimpan 1-2 minggu di dalam peti sejuk dan ia tahan lama. Ini menjadikan bisnes kek sangat sesuai untuk mereka yang mahu menambah pendapatan sampingan keluarga. Selepas ramai pembeli, bolehlah anda buat bisnes kek secara full time di rumah.


Boleh Guna Oven Kecil & Hand Mixer ke Hairul?

kek

kek


7 Sebab Anda Perlukan Pakej Hebat Ini


Keluarga dan anak anda pasti lebih ceria dengan kek hari jadi buatan air tangan ayah atau ibunya. Barulah anak anda lebih menyayangi ibu dah ayahnya. Tentu tak sabar anak2 menunggu hari jadi mereka.
Anda dapat menjalankan bisnes kek secara sambilan. Ini dapat menambah pendapatan dan mengurangkan beban kewangan keluarga anda. Seterusnya mengurangkan beban kewangan anda.
Atau anda boleh menjalankan bisnes kek secara full time.  Tidak perlu lagi mengadap bos anda yang cerewet tu. Dan bolehlah meluangkan lebih masa bersama keluarga tercinta.
Jika anda masih mengangur. Inilah peluang keemasan anda menjalan bisnes kek yang memberi keuntungan yang lumayan . Ia boleh dijalankan dengan kos yang rendah dan sesuai untuk penganggur.
Inilah juga persediaan sekiranya anda kehilangan perkerjaan. Anda tidak perlu lagi risau dengan ansuran rumah atau kereta kerana anda ada backup dengan bisnes kek & deco special ini.
Inilah permulaan kepada perniagaan anda yang lebih besar. Mulakan bisnes ini secara kecilan untuk memahami selok belok perniagaan sebelum ke bisnes yang lebih besar.
Bisnes kek ini mudah dijalankan dengan kos modal tidaklah terlalu besar. Peralatannya telah sedia ada di rumah anda. Ia memang mudah. Manakala keuntungannya memang lumayan dan berbaloi.


Inilah persediaan jika anda dibuang kerja

Pernahkah anda terfikir sekiranya anda kehilangan pekerjaan suatu hari nanti. Bagaimana jika kilang tempat bekerja anda ditutup atau berpindah. Ramai yang telah mengalami nasib seperti ini. Bagaimana jika berlaku pada diri anda suatu hari nanti. Bagaimana anak-anak dan keluarga anda. Adakah anda sanggup membiarkan mereka kesusahan dan kelaparan. 

Inilah masa terbaik mempelajari ilmu yang membolehkan anda 'survive' dalam apa juga keadaan. Bersiap sedia dari sekarang. Ilmu masakan adalah yang terbaik membantu menjana pendapatan. Bisnes kek & deco mudah dimulakan dengan modal yang rendah. Kos memulakannya amat rendah dengan peralatannya telah sedia ada di rumah anda.


 Jom lihat lebih detail Modul-Modulnya

PAKEJ LENGKAP ANEKA KEK & DECO
Melalui Video Movie Step By Step

kotak pakej bun
Panduan lengkap ini akan mengajar anda membuat aneka kek & deco yang halus, lembut dan lazat. Pembelajaran melalui video movie ini mengandungi gabungan video, gambar dan text.  Melalui 6 modul yang menarik, anda akan diajar secara terperinci step by step. Jom lihat 6 modul yang menarik di dalam dvd ini.




MODUL 1 : ANEKA SPONGE CAKE

Di dalam modul ini anda akan belajar membuat aneka sponge cake yang gebu dan halus. Anda akan diajar dari awal, daripada menimbang sehingga siap kek dibakar. Semuanya diajar dengan video step by step dengan suara yang jelas. Tips-tips untuk mejadikan kek sponge anda lebih gebu juga diberikan.

Apa yang akan anda belajar:-

1. Video Resepi & Cara Buat Sponge Kek
2. Video Resepi & Cara Buat Chocolate Sponge Kek
3. Video Membuat Sponge Cake Aneka Perisa & Warna
4. Tips Kek Sponge Lebih Gebu
5. Tips Membuat Kek Lebih Jimat
6. Tips Membakar Kek Dengan Lebih Baik





MODUL 2: CARA MEMBUAT CREAM & FROSTING

Di dalam video ini anda akan belajar membuat pelbagai cream dan frosting yang biasa digunakan oleh peniaga kek. Semuanya diajar dengan video step by step. Semua cream ini boleh  digunakan untuk menyalut kek hari jadi anda. Anda juga turut diajar cara penyimpanan cream ini.

Apa yang akan anda belajar:
-

1. Video Resepi & Cara Membuat Simple Icing Cream
2. Video Resepi & Cara Membuat Normal Butter Cream
3. Video Resepi & Cara Membuat Italian Butter Cream
4. Video Resepi & Cara Membuat Cheese Cream Frosting
5. Video Resepi & Cara Membuat Fresh Cream Dairy  Uht
6.Video Resepi & Cara Membuat Fresh Cream Non Dairy
7. Video Resepi & Cara Membuat Ganache
8. Video Resepi & Cara Membuat Cream Berperisa
9. Tips Penyimpanan Cream
10. Tips Membasuh Peralatan Cream
11. Tips Kegunaan Cream Selain Untuk Kek.





MODUL 3 : TEKNIK AWAL DECO CAKE

Di dalam modul ini, kita akan belajar teknik menyalut kek dengan pelbagai jenis cream. Anda akan diajar menggunakan teknik-teknik yang memudahkan dan mempercepatkan kerja anda dalam momotong kek dan menyalut kek. Cara membakar badam juga turut diajar.

Apa yang akan anda belajar:
-

1. Video Teknik Memotong Layer Kek
2. Video Teknik Memasukkan Cream Ke Dalam Layer Kek
3. Video Teknik Menyalut Tepi Kek Dgn Cream Dan Meratakannya.
4. Video Teknik Menyalut Atas Kek Dgn Cream Dan Meratakannya.
5. Video Teknik Menyalut Kek Dengan Chocolate Ganache  Cair
6. Video Teknik Menyalut Tepi Kek Dengan Chocolate Rice
7. Video Teknik Buat Jalur Coklat Di Tepi Kek
8. Video Cara Membakar Kepingan Badam, Walnut dan Lain2





MODUL 4 : CARA BUAT CORAK DAN BUNGA

Di dalam modul ini, anda akan belajar cara menhias kek dengan hiasan tepi kek, daun dan bunga. Ini akan menjadikan kek anda lebih berseri dan menyerlah. Anda juga turut diajar membuat tulisan menggunakan cream dan coklat. Dengan memahami caranya, anda boleh mencipta hiasan anda sendiri.

Apa yang akan anda belajar:
-

1. Video Teknik Membancuh Warna Pada Cream
2. Video Cara membuat Pelbagai Jenis Bunga
3. Video Cara Membuat Daun Untuk Tepi Bunga
4. Video Cara Membuat Pelbagai Jenis Corak Tepi Atas Kek
5. Video Cara Membuat Pelbagai Jenis Corak Tepi Bawah Kek
6. Video Cara Membuat Tulisan Pada Kek Dgn Cream
7. Video Cara Membuat Tulisan Pada Kek Dgn Coklat 





MODUL 5 : VIDEO KELAS 13 KEK HARIJADI & CONTINENTAL CAKE CLASS

Di dalam modul / kelas ini anda akan belajar cara membuat 13 aneka kek harijadi menggunakan sponge cake. Ia termasuk continental cake class yang popular. Dengan video ini, anda boleh membuat pelbagai jenis kek yang special untuk kek hari jadi, kek hantaran dan sebagainya. Ini merupakan kek yang sangat digemari ramai.

Apa yang akan anda belajar:
-

1. Video Cara Membuat Birthday Sponge Cake
2. Video Cara Membuat Slice Cake Untuk Buffet
3. Video Cara membuat Rossette Cake
4. Video Cara Membuat Blueberry Cake
5. Video Cara Membuat Kek Pertunangan Simple Menawan
6. Video Cara membuat Black Forest Cake
7. Video Cara membuat Indulgency Cake
8. Video Cara Membuat Snowy Cheese Cream Sponge Cake
9. Video Cara Membuat Pandan Layer Cake
10. Video Cara Deco Dgn Edible Cake Image
11. Video Cara membuat Ice Cream Cake
12. Video Cara membuat Walnut Butterscotch Cake
13. Video Cara Membuat Fruity Cake 





MODUL 6 : PERNIAGAAN KEK

Untuk menjalankan perniagaan kek, anda perlu tahu mengira kos untuk mengira keuntungan bisnes anda. Anda juga perlu tahu menggunakan mesin mixer heavy duty dan industrial oven untuk menghasilkan kek dengan lebih banyak dan cepat. Semuanya di ajar dengan video step by step ini.

Apa yang akan anda belajar:
-

1. Video Cara Menggunakan Mesin Mixer Heavy Duty
2. Video Cara Menggunakan Industrial Oven
3. Video Cara Pembungkusan Cake
4. Video Pengiraan Kos Kek 




Teknik Rahsia Kedai Kek Di Dedahkan

Di dalam pakej ini, anda bukan sekadar mendapat resepi kek, malah anda diajar teknik-teknik penting dalam pembuatan kek yang gebu, halus dan sedap. Kesemua diajar melalui video bersuara step by step dari asas sehingga pandai. Video di dalam bentuk video movie yang memudahkan pembelajaran anda.

Boleh Pandai Ke Belajar Dgn Video ini

Kelebihan menggunakan video movie ini, anda boleh mengulangnya beberapa kali sehingga anda mahir. Jika anda terlupa, anda boleh kembali semula kepada video tutorial yang disediakan. Selapas 10 tahun pun, anda boleh membuatnya semula dengan baik. Malah anak-anak anda boleh menonton dan belajar membuat aneka kek & deco pada masa akan datang. Semuanya diajar dari asas sehingga pandai.



Wow! Kek Saya Dapat Pujian Kawan & Keluarga


Pada mulanya, sungguh tidak percaya untuk mencuba sendiri membuat aneka sponge cake dan dekorasi di rumah. Tapi bila mengikut langkah demi langkah di dalam video ini, terasa seperti ada mentor yang hebat di sebelah.

Alhamdulillah setelah mencuba satu resepi kek span hari jadi untuk kawan... Wow! memang menjadi. Apa lagi jiran sebelah dan kawan memuji keknya dengan dekorasi yang comel. Aduh siapa yang tidak gembira bila kawan, keluarga dan anak suka dan memujinya. Saat ini kalau ada yang mahu buat tempahan, saya berani terima dengan tangan terbuka.

Syukur berkat video membuat pelbagai aneka sponge cake oleh encik hairul, saya mampu membuat kek yang hebat seperti di kedai kek. Jika ada video lain lagi saya rasa tak rugi membelinya sebab terlalu murah dan hasilnya memang berbaloi bagi saya.

Ikhlas dari hati,
Puan Ummu Aini @ Suri
www.cahayacinta.com





Jimat Duit Buat Kek Hari Jadi Anak-Anak


Alhamdulilah, sampai juga ke tangan saya,  pakej buat kek ini. Selepas saya  membuka dvd, tak sangka memang jelas sekali penerangan yang diberikannya. Amat lengkap dengan nota dan disusuli video cara membuatnya. Memang berbaloi dan  tidak rugi memilikinya.

Semuanya diajar step by step dari peralatan, bahan-bahan dan cara membuatnnya dengan terperinci. Bahan-bahannya pula mudah didapati. Tak dapat saya bayangkan bagaimana saya juga dapat menghasilkan kek seperti di kedai kek. Conform kek hari jadi anak-anak akan kami hasilkan sendiri nanti. Jimat lah sikit duit untuk membeli kek nanti..

Encik Hairul juga tidak lokek dalam pengajaranya. Rahsia membuat kek dengan pelbagai jenis resepi kek diberikan. Siap ajar pengiraan kos dan cara menghasilkan kek pada skala besar lagi. Memang tak rugi untuk memiliki pakej ini. Terima kasih Encik Hairul kerana sudi berkongsi resepi dan mengajar kami menghasilkan kek dengan sendiri.

Ikhlas dari hati,
Hj Mohd Yazid Rosmin
www.onlajer.com




Berbulan2 Buat DVD Ini Untuk Manfaat Anda

Memang benar. Berbulan-bulan saya buat dvd ini. Memang banyak masa, tenaga dan wang ringgit dihabiskan untuk menyiapkan dvd masakan ini. Mencipta teknik-teknik baru memudahkan pembelajaran anda. Membeli pelbagai-peralatan untuk pembelajaran anda. Membuat video berulang kali untuk hasil video yang terbaik. Dan banyak lagi. Memang tidak mudah membuat dvd masakan yang sangat terperinci seperti ini. Namun segala penat lelah rasa terbalas dengan kejayaan ramai pembeli.


Testimonial Dari Pembeli


testi

kek



testtimonial

testtimonial

testtimonial

kek

kek

kek

kek

kek

kek

kek

kek

kek

kek

kek

testtimonial

kek

testtimonial

testtimonial

testtimonial

testtimonial

testtimonial

testtimonial

Jika Anda Telah Membeli DVD Ini
Anda Dialu-alukan Komen Dibawah Ini
(Pastikan anda log in fb anda dulu)




Pakej ini Utk Kegunaan Sendiri Sahaja

Pakej ini untuk kegunaan anda dan keluarga anda dan bisnes kek anda sahaja. Bukan tujuan untuk diedarkan kepada orang lain. Dan bukan tujuan untuk dijadikan bahan mengajar orang lain. Jika rakan-rakan anda berminat untuk belajar, mereka perlu membeli pakej ini sama seperti anda. Barulah adil kan. Dan jika anda mahu melatih pekerja anda melalui dvd ini, anda kena beli dvd ini untuk setiap seorang pekerja anda.


Pakej ini akan diposkan ke rumah anda

Pakej Lengkap Kek & Deco ini diposkan ke rumah anda menggunakan Pos Laju. Saya akan memberikan Tracking Pos Laju dan anda boleh melihat sendiri perjalanan pakej ini ke rumah anda seperti dibawah. Pastikan ada orang di rumah/office untuk menerima pakej DVD ini. Jika tidak, pihak pos akan tinggalkan kad untuk anda collect sendiri di pejabat pos.


Contoh Tracking Pos Express

Video dalam bentuk video movie


Kini dvd ini dalam bentuk dvd movie yang boleh dibuka di tv dvd player atau komputer, laptop, notebook, dvd player kereta atau apa sahaja alat yang boleh buka dvd movie. Jika tv anda tiada dvd player, boleh beli dvd player di hypermarket dgn harga yang murah. Jika notebook anda tiada dvd rom, boleh guna usb external dvd rom yang boleh beli di kedai komputer atau online.

Walaupun dalam bentuk dvd movie, videonya tetap dibahagikan kepada modul2 dan bab2 untuk memudahkan pembeli memilih topik yang ingin dipelajari. Tips tambahan dalam bentuk text pun ada dan boleh dibaca di tv. Sebenarnya ia sama seperti video ebook sebelum nie, cuma ia diubah kepada bentuk yang boleh di tonton dan dibaca di tv. Anda perlu guna remote control dvd player untuk memilih topik yang ingin dipelajari di kaca tv. Manakala untuk komputer boleh guna mouse atau keyboard.


Berapa harga pakej hebat Ini, Hairul?

Saya yakin ramai yang tidak sabar-sabar memulakan perniagaan kek yang menguntungkan ini. Jika anda mengikuti kursus, anda perlu bayar lebih RM450. Di dalam pakej ini, anda akan belajar lebih lagi.Jadi berapa harga pakej ini? 

Harga RM250 


Harga RM150 


Harga RM80 

Baiklah. saya tidak mahu membebankan anda.
Saya berikan Harga Serendah RM60.00 sahaja
Untuk semua modul dan bonus yang berbaloi
Untuk anda menjana pendapatan seumur hidup

WOW, Hanya RM60.00 sahaja



KLIK SINI UNTUK CARA MEMBELI PAKEJ INI

ELOK CEPAT MULAKAN BISNES KEK SEBELUM
ORANG LAIN MULAKAN DI TEMPAT ANDA.



 

Ikhlas dari,





Mohd Hairul HIssam
Star Creative Center (JM0570510-X)


Kenali saya melalui blog saya di www.hairul.com
Banyak Resepi Best di blog saya di www.hairul.com


Untuk Pertanyaan Dan Bantuan:
Email Saya: soalan@hairul.com
Boleh sms/call saya di no h/p saya: 013-7757915
Waktu Call/SMS ialah dari 11.00 pagi hingga 9.30 malam sahaja
Jika saya tak angkat, mungkin saya berada di luar.
Tinggalkan sms/email dan saya akan reply bila saya balik.





ebook bonus

SAMPLE PERCUMA
3 EBOOK SPECIAL

3 Ebook bergambar ini diberikan percuma
dihantar ke email anda pada hari ini juga.
Ruangan email ada dibawah sekali.

Tahukah anda membuat kek batik tidak
memerlukan
oven atau mixer
. Cukup kuali untuk memasak bahannya.
Setelah masak di masukkan ke dalam acuan dan disejukkan.

Potongan buah style hotel ini sangat menceriakan hidangan majlis anda. Barulah gempak majlis anda. Ia menjadikan hidangan anda sungguh menyelerakan dan menyerlah.

Resepi mee goreng mamak ini dari pengalaman saya semasa bekerja di restoran dulu. Memang sedap dan lazat menikmati  mee goreng mamak bersama keluarga.

Dapatkan segera sebelum ditarik balik.
Ebook ini hanya dihantar ke email anda sahaja.
Sila isikan nama pangilan dan alamat email anda.